تابلو ی نقش برجسته طرح هیهات منّا الذّله

ساخت وبلاگ
 

 

تابلو ی نقش برجسته طرح هیهات منّا الذّله

هنر سفالگری شاید اولین صنعت ساخته دست بشر از خاک بوده است. سفالگری یکی از قدیمی ترین صنایعی است که زادگاه آن میهن کهن سال ما ایران است. قرائن موجود از آثار کشف شده گویای این حقیقت است که تاریخ سفالگری در ایران از هزاره هشتم پیش از میلاد آغاز شده است و مردمان آن دوران علاوه بر کشاورزی برای کارهای روزانه و مراسم مذهبی اشیاء گوناگونی را می ساختند که پس از قرنها تکامل و کشف آتش به شکل سفال در آمد.

سفال ، بنابر لغتنامه به اشیاء ساخته شده از گل پخته می گویند و در اصطلاح اروپایان به آن سرامیک نیز گفته می شود.

سفال و سفالگری از دیر باز ارتباطی تنگاتنگ با زندگی مردم مشرق زمین علی الخصوص ایران و ایرانیان داشته و دارای ظرفیت های فنی بالایی است که با این شاخص ها توانسته جایگاهش را سالیان سال حفظ نماید.

یکی از این خصوصیات،  استحکام  بالا و توان مقابله با  سرما و گرما است. سفال این توانایی را دارد که در هر دو فضای داخلی و خارجی ساختمان ها مورد استفاده قرار گیرد.

تنوع طرح نیز از شاخص های دیگر سفال و سفالگری است و تقریبا می شود هر نوع طرحی را در هر حالتی که شامل: پرتره پیکره و کتیبه ها، لابی هتل ها، ساختمان ها و سفره خانه ها، فضای بالای شومینه ها، قاب ها، لوح تقدیر ها، تندیس ها و … اجرا کرد.

فرم پذیری و رنگ گرم نیز از خصوصیات مثبت سفال و سفالگری است که این توانایی را به این هنر می دهد که با هر دکوراسیون و فضایی تطبیق پیدا کند.

تنوع لعاب و رنگ پذیری و رنگ های درخشان همه به استحکام  و زیبایی سفال می افزاید و این خود  مشخصه دیگر این هنر است.

دمای بالای پخت سفال با حدود ۱۰۰۰ درجه سانتی گراد، تراکم بالا و قابل قبولی را در اختیار دکوراتور و هنرمند می گذارد که خود عامل دیگری در انتخاب سفال بوده و خواهد بود.

یکی از مراحل ابتدایی ساخت و تولید کتیبه های سفالی نقش برجسته ، مرحله طراحی آن است. این طرح ها می تواند بصورت طرحهای باستانی مثل: پاسار گاد و تخت جمشید، کوبیسم و یا الهام گرفته از طبیعت باشد و یا می توان هرگونه طرح و تصویری دیگری بر اساس نظر و نیاز مشتری را برای نقش بستن بر روی کتیبه های سفالی طراحی و در نظر گرفت.

فروشگاه نگارخانه در بخش کتیبه های سفالی نقش برجسته با اتکا و استفاده از هنرمندان نقاش و طراحان گرافیک و کارشناسان تصویرسازی خود، این توانایی را دارا می باشد که طرح ها و ایده های مشتریان خود را در قالب طراحی خاص پیاده سازی نموده و آنها بر روی تابلو ها و کتیبه های سفالی منبت کاری نماید.

این کتیبه های سفالی نقش برجسته در مواردی مانند: قاب سفالی با طرح های مختلف، به عنوان بخشی از انواع تندیس ها، لوح تقدیر و هدیه خاص و متفاوت در مناسبتها و همایش ها و مراسم های ویژه کاربرد دارند.

مشخصات محصول :

هیهات منّا الذّله
حضرت امام حسین‌(ع)در مقابل زورگویی و ظلم و ستم معاویه و یزید فرمود : “هیهات منا الذله، ذلت و خواری به مراتب از ما اهل بیت‌ دور است‌.” کلام زیبا و منطق روشن آن حضرت ریشه در آیات قرآن کریم دارد. خداوند متعال در قرآن کریم تأکید کرده که انسان نباید هرگز ذلت را بپذیرد، (سوره حدید، آیه ۲۵) ما رسولان خود را با دلائل روشن فرستادیم‌، و با آن‌هاکتاب آسمانی و میزان شناسایی حق و قوانین عادلانه نازل کردیم تا مردم قیام به عدالت کنند و آهن را نازل کردیم که در آن قوت شدیدی است‌، منافعی برای مردم‌، تا خداوند بداند چه کسی او و رسولانش را یاری می‌کنند، بی‌آن که او را ببینند، خداوند قوی و شکست‌ناپذیر است‌.” بنابراین‌، امام حسین(ع)‌که پرورش یافته و از خاندان عصمت و طهارت است‌، در مقابل ظلم و ستم‌های دشمنان اسلام و پیامبر گرامی‌از خود ذلت نشان نداد.
آموزش صحافی و جلدسازی و طلاکوب ...
ما را در سایت آموزش صحافی و جلدسازی و طلاکوب دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : abbasjavania بازدید : 109 تاريخ : جمعه 23 مهر 1395 ساعت: 8:53